Attilus
Attilus, som betyder “den store stør” på latin, har et mål om at opdrætte verdens fineste stør, bæredygtigt og økologisk.
Attilus er navnet, som gourmet-kokke og connoisseurer forbinder med delikat caviar og den fineste stør. Vores filosofi er enkel. På samme måde som kvaliteten af champagne starter med vinstokkene, så er fiskens helbred og velværd afgørende for kvaliteten af vores caviar.
Vi fremstiller vores egen caviar i dambrug i Jessen, Tyskland, og er en af de få producenter i verden, som leverer “ægte” Oscietra-caviar til vores kunder. Vi anvender ikke anonyme, internationale producenter af “sorte perler” og lader ingen andre ompakke vores dyrebare produkter.
I vores løbende fokus på at levere det bedste indgår en anerkendelse af traditioner kombineret med anvendelse af moderne teknologi. Det at fremstille en af de ypperste delikatesser i verden kræver tålmodighed, akkuratesse og engagement for at sikre den højeste standard.
Vores eksperter fremstiller en 100 % bæredygtig og sporbar caviar til gourmet-kokke og connoisseurer. De har hver især årtiers erfaring med størdrift og caviarfremstilling. Vores højtkvalificerede forskere og biologer overvåger fiskene døgnet rundt og afstemmer omhyggeligt deres fodringsplan for at skabe en perfekt ernæringsbalance i hver eneste del af processen med at opdrætte støren.
Forskning og innovation er i højsædet for at sikre vores fortsatte produktion af caviar, som af madelskere anerkendes for at være noget af verdens bedste caviar målt på dets størrelse, smag, farve og ernæring.
Alle forhandlere af mad og vin