Alle vine
Om WineTalk

Om WineTalk: Vi skriver om bedre vine

WineTalk har specialiseret sig i at informere om vin og vinverdenen: vin og mad og vinrejser, vinarrangementer mv. Vi peger også på udvalgte gode vintilbud fra danske vinhandlere.

I 2019 overtog vi Kroghs vinimport, hvis fremragende franske vine var udgangspunktet for vor vinviden og interesse. Ni vil vi gerne dele med jer.

For os handler det om sjæl og nærvær, når vi taler om vine. Hvad vil vi selv drikke? Ikke hvad kan vi slippe af med at sælge med alle mulige smarte hestemarked tricks som 90% rabat. Vore dejlige kunder køber den rigtige kvalitetsvin til den rigtige konkurrencedygtige pris. Derfor har vi et tæt samarbejde med dygtige specialiserede vinhuse typisk fra mindre områder i de klassiske vindistrikter for at kunne levere dig en vin, vi selv drikker med stor fornøjelse. Vi stræber altid efter at have et sortiment, som afspejler vores kunders præferencer og ønsker i konstant udvikling.

Vi sætter en ære i at pege på og anmelde  kvalitetsvine i tæt dialog med vores brugere. Og er der hver dag på Facebook også.

Tilmeld dig her gratis og helt uforpligtende til winetalk og få alle fordele.

 

Panorama of Piedmont vineyards and Barbaresco town

Panorama view over Piemonte vinmarker og  Barbaresco landsbyen i baggrunden

.

Ønsker du inspiration til vinrejser og mere viden om vin, så anbefaler vi varmt vort søster website www.traveltalk.dk.

Om  vinene

Du finder vin omtale og tilbud fra partnere her.