Bichel

Bichel Vine kobler vi mad og vin og vi har ambitioner om at være de bedste til det

Bichel

Hos Bichel Vine kobler vi mad og vin og vi har ambitioner om at være de bedste til det. Vores medarbejderstab består af mad og vinentusiaster og vi samarbejder med nogle af Danmarks bedste restauranter og vinbarer. Hver fredag går vi selv i køkkenet og laver en lille temahapser, som vi kobler med den rigtige vin. Vi afholder løbende arrangementer om mad og vin.

“Vi vil være anerkendte og respekterede for at levere den højest mulige kvalitet til den lavest mulige pris.”

Bichel Vine har et af Danmarks bedste vinsortimenter med vægt på vine fra små topproducenter der selv har fingrene i mosten. Mange af vores producenter arbejder økologisk, biodynamisk og bæredygtigt. Vi foretrækker usminkede vine der fortæller om deres oprindelsessted og lader vinbondens personlighed skinne igennem.

Vi er hele tiden på jagt efter morgendagens kultproducent og at vi rammer rigtigt med vores indkøb ses på de mange testvindere og topanmeldte vine, vi har i sortimentet.

Vi vil have verdens bedste råvarer og har et eksklusivt udvalg af de ypperste delikatesser. Du finder Italiens bedste Parmesan, den ægte balsamico tradizionale, den bedste franske Roquefort, verdens bedste ansjoser, peber og andre krydderier i verdensklasse, den ultimative chokolade og meget andet.

Besøg deres websted her

Se også Vinhandlere

Vinsnak
Vinhøsten i Frankrig 2024
Druer til vin

Vinhøsten i Frankrig 2024

Vinhøsten i Frankrig 2024 Vinhøsten i Frankrig, 2024 er solid og lovende, dog med en del meldug. Bordeaux: Området har kæmpet med økonomisk pres, herunder

maceration
Lær om vin

Maceration under vinens gæringsproces

Maceration er en yderst vigtig del af især rødvinsproduktion Maceration er rødvinens første gæringsproces. Det lyder lidt som massage, og det er ikke helt forkert.

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]