De bedste grillbøffer, der er virkelig dømt okse

Sirloin steak on a grill

De bedste grillbøffer, udskæring, navne og et par opskrifter

Når det kommer til de bedste grillbøffer, er der flere populære udskæringer, der er kendt for deres smag, møre konsistens og egnethed til grillning. Her er nogle af de bedste bøffer til at grille, sammen med deres type, oprindelse og en simpel opskrift. Det behøver ikke være svært.

Ribeye-bøf:

Type: Prime ribeye, med eller uden ben.
Oprindelse: USA.
Opskrift: Krydr bøffen generøst med salt og peber. Forvarm grillen til høj varme. Grill bøffen i ca. 4-5 minutter på hver side for medium-rare tilberedning. Lad den hvile i et par minutter, inden den skæres og serveres.

Barbecue Rib Eye Steak or rump steak - Lagret Wagyu Steak
Barbecue Rib Eye Steak or rump steak – Lagret Wagyu Steak

T-Bone eller Porterhouse (en større T-Bone med en større filet-del).

Oprindelse: USA.
Opskrift: Krydr bøffen med salt, peber og hvidløgspulver. Forvarm grillen til medium-høj varme. Grill i ca. 4-6 minutter på hver side for medium-rare, eller bare tiden efter ønsket tilberedning. Lad bøffen hvile i et par minutter, inden den skæres.

Det er beslægtede typer T-Bone er lidt mindre end Porterhouse. Porterhouse kan nemt deles med 2-3 personer.

Barbecue Porterhouse Steak T-bone beef steak sliced with large fillet piece with herbs and salt
Barbecue Porterhouse Steak T-bone beef steak sliced with large fillet piece with herbs and salt

New York Strip

Oprindelse: USA.
Opskrift: Gnid bøffen med en blanding af salt, peber og olivenolie. Forvarm grillen til høj varme. Grill bøffen i ca. 4-5 minutter på hver side for medium-rare. Lad den hvile i et par minutter, inden den skæres.

 

Grilled New York strip steak with spices
Grilled striploin steak with spices and herbs on a grill iron pan. The strip steak is also called a New York strip.

Filet Mignon:

Type: Oksemørbrad.
Oprindelse: Frankrig ikke mindst
Opskrift: Krydr bøffen med salt og peber eller din foretrukne steak-krydderi. Forvarm grillen til medium-høj varme. Grill i ca. 4-5 minutter på hver side for medium-rare. Lad bøffen hvile i et par minutter, inden den serveres.

De bedste grillbøffer. Barbecue Rib Eye Steak or rump steak - Dry Aged Wagyu Entrecote Steak
De bedste grillbøffer. Barbecue Rib Eye Steak or rump steak – Dry Aged Wagyu Entrecote Steak on table

De bedste grillbøffer: Porterhouse-bøf er klar udfordrer

Type: Porterhouse cut.
Oprindelse: USA.
Opskrift: Krydr bøffen med en blanding af salt, peber og hvidløgspulver. Forvarm grillen til høj varme. Grill bøffen i ca. 5-6 minutter på hver side for medium-rare. Lad den hvile i et par minutter, inden den skæres og serveres.
Husk at justere tilberedningstiden baseret på din nye stegetid samt tykkelsen på bøffen. Det er altid en god idé at bruge et stegetermometer for at sikre, at bøfferne når den ønskede indre temperatur.

Relevante artikler for Grill bøffer

Rødvine der klæder grillmad som et perfekt match!

Porterhouse eller T-Bone steak? Den er godt nok svær

Waguy Japans legendariske okse

Er Kobe bøffer fra Japan det samme som Waguy?

Morsø Outdoor

Iberico Pluma; spanske grilltips

Bøf Wellington

Vinsnak
Vinhøsten i Frankrig 2024
Druer til vin

Vinhøsten i Frankrig 2024

Vinhøsten i Frankrig 2024 Vinhøsten i Frankrig, 2024 er solid og lovende, dog med en del meldug. Bordeaux: Området har kæmpet med økonomisk pres, herunder

maceration
Lær om vin

Maceration under vinens gæringsproces

Maceration er en yderst vigtig del af især rødvinsproduktion Maceration er rødvinens første gæringsproces. Det lyder lidt som massage, og det er ikke helt forkert.

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]