En af Siciliens top producenter af bio vin: Azienda Agricola Cortese

Azienda Agricola Cortese, Italiensk top producent af biologisk stringente vine

Azienda Agricola Cortese ligger i området Cerasoulo de Vittoria på Sicilien.

Cortese har i mange år været drevet af enken Giovanna Cortese. Hendes børn ønskede ikke at overtage vingården og efter lang overvejelse solgte vingården til det italienske ægtepar Stefano og Marina Girelli.
Stefano og Marina er oprindeligt fra Trento i den nordlige del af Italien og havde et ønske om, at udforske og promovere Sicilien for deres fantastiske vine og muligheden for at dyrke økologiske “klimavenlige” vine.
De overtog vingården i 2016 og har siden hen renoveret og genopbygget, så den i dag står mål med nutidens vinproduktion.

Cortese producerer økologiske vine

Cortese producerer økologiske vine med moderne udstyr og efter traditionelle metoder, for at reflektere nuancerne på vingårdens fantastiske terroir.
Hoved mantraet er at skabe en økologisk og bæredygtig produktion af fantastiske vine og bevarer naturen bedst muligt.

Har man den mindste tvivl om kvaliteten af økologiske vine, så bør man give sig i kast med Corteses vine – de smager fantastisk.

Se Cortese´s hjemmeside

Vinsnak
Espresso machine
Mad og Vin

Espresso per favore

Hvad er rigtig espresso kaffe? Hvad er den bedste espresso kaffe og de bedste espresso cafeer i Italien. Espresso er en type kaffe, der brygges

Bonollo Grappa Italy
Vin nyt

Grappa talk

Grappa talk: Når druekvaset bliver til guld Vi har teamet op med en af Danmarks skarpeste Grappa kendere, Peter Waldorff og sender dig denne post.

Malbec druer
Druer til vin

Malbec

Malbec indtog Argentina Malbec er en druesort, der oprindeligt kommer fra Sydvestfrankrig, men den er nu bedst kendt som en af de vigtigste druesorter i

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]