Barolo 2016 – Århundredets bedste årgang?

Barolo 2016 – Århundredets bedste årgang?

Barolo 2016  er en fest. Det er længe siden vi har smagt så fantastisk en Barolo årgang – som var klar til at nyde allerede i 2020 – men som helt sikkert vil udvikle sig og blive endnu bedre ved at blive gemt i 4 – 6 år mindst. Den burde først toppe i 2024 eller senere.

Eksperterne er heller ikke i tvivl – se bare her de flotte scores:

Barolo Cerretta 2016

James Suckling – 94
Intravino – 92
Rick Thompson – 94
Forbes – Excellent

Barolo Tresuri 2016

Decanter – 97 points
James Suckling – 94
Intravino – 95
Rick Thompson – 95
Forbes – Outstanding
Vinum – 17,50

Anden top Barolo her fra Renato Ferrero

Denne er Renato Ferreros topvin og stolthed. Den amerikanske vinguru Robert Parker har prøvesmagt den og finder den meget fin og mener, at den vil udvikle sig sig til noget enestående. Med duft af tjære, roser, kirsebær og krydderier mv. Vinen er meget kraftig og koncentreret og drikkes til ret kraftige eller stærkt krydrede retter.

 

 

 

Vinsnak
Espresso machine
Mad og Vin

Espresso per favore

Hvad er rigtig espresso kaffe? Hvad er den bedste espresso kaffe og de bedste espresso cafeer i Italien. Espresso er en type kaffe, der brygges

Bonollo Grappa Italy
Vin nyt

Grappa talk

Grappa talk: Når druekvaset bliver til guld Vi har teamet op med en af Danmarks skarpeste Grappa kendere, Peter Waldorff og sender dig denne post.

Malbec druer
Druer til vin

Malbec

Malbec indtog Argentina Malbec er en druesort, der oprindeligt kommer fra Sydvestfrankrig, men den er nu bedst kendt som en af de vigtigste druesorter i

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]