Franske retter med rødvin fra Coq au Vin til Bouef Bourgignon
Franske retter med rødvin; Oversigts listen udvikles løbende:
Aldrig har en hane haft det bedre end når den simrer i herlig rødvin. Kødet farves rosa. Alt er godt for en stund.
Coq Au Vin, læg en hane i rødvin og vent på miraklet Coq au Vin er en af mange traditionelle franske opskrifter, der blev opfundet af nødvendighed som en opfindsom og nødvendig måde at få billig mad til at smage bedre og strække længere. Naturligvis via the magic ingredience ofte rødvin. Dette er også tilfældet … Continue reading
Boeuf Bourguignon, hæld 1/2 flaske Bourgogne i, drik resten som trøst.
Boeuf Bourguignon
Når vi taler franske retter med rødvin, så kommer vi ikke uden om Boeuf Bourgignon. Det er en af de rigtige franske signatur retter.
Boeuf Bourgignon intro til den herlige ret med klassisk opskrift
Boeuf Bourguignon, hæld 1/2 flaske Bourgogne i, drik resten som trøst.
Boeuf Bourguignon, komplet med vinforslag og opskrift Boeuf Bourguignon er en rig og varieret gryderet, der kommer fra Frankrigs Bourgogne-region, en af de mest formemme rødvins regioner i Frankrig. En robust rød Bourgogne vin på de bløde druen Pino Noir er rettens hovedaktør (du behøver ikke en topvin fra områet), der hældes i med passende … Continue reading
Se franske rødvine fra winetalk.
Boeuf Bourguignon, hæld 1/2 flaske Bourgogne i, drik resten som trøst.
Foie Gras, vidunderlig og udskammet fransk gåse og andelever
Foie Gras, vidunderlig og udskammet fransk gåse og andelever
Cassoulet er bønner, gås, pølser i en jerngryde