Hvad skal du spise til Valpolicella vine?

Hvad du skal spise til Valpolicella vin

Hvad skal du spise til Valpolicella vine? Der er mange muligheder naturligvis. Men her et par der passer perfekt.
Prøv at parre Amarone og Ripasso madmæssigt med rødvins braisserede short ribs, en solid champignon risotto (brug f.eks. tørrede Carl Johann svampe), pasta med fine italienske slagter pølser i skiver eller med langtidstilberedt lamme-ragù til de lange weekend aftener.

Generelt kan disse vine følge med det meste mad og skære hovedet af en krydret thai ret om nødvendigt. Men vi synes, Amarone og Ripasso har fortjent noget italienerne selv ville spise til. Vi kunne også nævne bøffer som Bistecca Fiorentina, der går med enhver kvalitets rødvin fra Italien med krop og styrke og altid har fortjent den bedste rødvin.

Short ribs: Hvad skal du drikke til Valpolicella? Beef short ribs med dejlige grøntsager

Læs mere om hvad du skal spise til Valpolicella med opskrifter (dec 21)

Rødvins braisserede short ribs

Champignon risotto

Pasta med italienske pølser

Lamme ragout

Vinsnak
Espresso machine
Mad og Vin

Espresso per favore

Hvad er rigtig espresso kaffe? Hvad er den bedste espresso kaffe og de bedste espresso cafeer i Italien. Espresso er en type kaffe, der brygges

Bonollo Grappa Italy
Vin nyt

Grappa talk

Grappa talk: Når druekvaset bliver til guld Vi har teamet op med en af Danmarks skarpeste Grappa kendere, Peter Waldorff og sender dig denne post.

Malbec druer
Druer til vin

Malbec

Malbec indtog Argentina Malbec er en druesort, der oprindeligt kommer fra Sydvestfrankrig, men den er nu bedst kendt som en af de vigtigste druesorter i

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]