Vin Rosé og pink champagne – det er lige nu

Vin Rosé og pink champagne løfter sommeren betydeligt

Vin rosé og pink champagne passer perfekt til sommeren, også selv om er her lidt køligt et par dage. En varm trøje, en varm grill og varmt selskab så kører vi med måske en lille vinkøler med is i på bordet, det virker og pynter.

Den du ser herunder er høj klasse fra Østrig. Find den her: Steininger Rosé

 

Steininger. Cabernet-Sauvignon-Rose

Set på Facebook: 3 super tilbud på Rosé fra Winetalk

Du kan finde flere samt champagner og hvidvine naturligvis.

Vine fra Champagne er i høj grad også historien om fransk vin, der ikke er halvt fortalt uden at nævne boblernes højborg, der ligger så tæt på Paris, at det kun er en udflugt derfra. Champagne er en væsentlig del af historien om fransk vin. Champagne er vel Frankrigs mest berømte og bedst beskyttede vin og winebrand siden midten af 17 tallet, hvor en innovativ munk med det i dag så kendte navn Dom Pierre Pérignon perfektionerede teknikken, der skaber de sublime champagner. Rigtig champagne og ikke “sparkling wine” er lavet på den røde pinot noir eller den sorte eller den hvide chardonnay og kun i det godkendte Champagne område. Hver vinstok beskæres tæt hvert år og styres frem mod at producere en lille udsøgt druehøst, der matcher de høje krav til Champagne fremstilling. Selve området er som Bourgogne geografisk meget begrænset, hvilket er er med til at at priserne løber “lidt” opad. Senest i 2008 blev der dog givet tilladelse til at inkludere 40 landsbyer og deres vinproduktion.

Brugnon, top champagne, 3 slags også en for dig

Læs om vinrejser på vort søstersite traveltalk.dk

Champagne og nytår. A match made in heaven?

Østers og champagne, et par der holder hele livet

Vinsnak
Espresso machine
Mad og Vin

Espresso per favore

Hvad er rigtig espresso kaffe? Hvad er den bedste espresso kaffe og de bedste espresso cafeer i Italien. Espresso er en type kaffe, der brygges

Bonollo Grappa Italy
Vin nyt

Grappa talk

Grappa talk: Når druekvaset bliver til guld Vi har teamet op med en af Danmarks skarpeste Grappa kendere, Peter Waldorff og sender dig denne post.

Malbec druer
Druer til vin

Malbec

Malbec indtog Argentina Malbec er en druesort, der oprindeligt kommer fra Sydvestfrankrig, men den er nu bedst kendt som en af de vigtigste druesorter i

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]