Vintilbud og tilbudsjægeren

Du er meget velkommen, hvis du er til vintilbud, også hvis du er decideret tilbudsjæger! Kan du finde noget vin på tilbud, og der er masser af vintilbud her, så er vi lige så glade som du er. Vintilbud er jo mange ting. Ren markedsføring for at få nye kunder, udgåede partier af vin, nye vine, der skal introduceres. For at få flere til at lære ens vinforretning at kende. For at sælge nogle helt andre varer, nu vi er igang. Der er masser af gode grunde til vintilbud.

Omvendt er der gået total inflation i begrebet “tilbud”. Nede i supermarkedet er der næsten ikke andet. Før og efterpris skal give mening. I sidste instans skal vi allesammen i vinbranchen tjene lidt på at sælge vin, ellers er det en kortvarig glæde. Se nu på prisen: Hvis den er for god til at tro på, så er det næppe god vin. Realistiske afslag er derimod totalt i orden.

Vore gode vinhandlere har masser af vin på tilbud. Men ingen de ikke står inde for eller bare skal have skudt af på din bekostning. På den lange bane er det rimeligvis bedst for både dig og mig.

Happy hunting!

F.eks lige her Vine fra hele verden – til den rigtige pris

Læs også om Italiens store rødvin fra Toscana, Sassicaia. Det er så ikke en tilbudsvin, tværtom 🙂

Sassicaia, Italiens dyreste vin og tilmed på en fransk drue

 

Vinsnak
Espresso machine
Mad og Vin

Espresso per favore

Hvad er rigtig espresso kaffe? Hvad er den bedste espresso kaffe og de bedste espresso cafeer i Italien. Espresso er en type kaffe, der brygges

Bonollo Grappa Italy
Vin nyt

Grappa talk

Grappa talk: Når druekvaset bliver til guld Vi har teamet op med en af Danmarks skarpeste Grappa kendere, Peter Waldorff og sender dig denne post.

Malbec druer
Druer til vin

Malbec

Malbec indtog Argentina Malbec er en druesort, der oprindeligt kommer fra Sydvestfrankrig, men den er nu bedst kendt som en af de vigtigste druesorter i

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]