Velkommen til vores hyggelige Wine Quiz!
Winetalk Quiz er ikke kun underholdende, men giver også mulighed for at dykke ned i den fascinerende verden af vine, druer, regioner og årgange. Og så smager vinen bare bedre, når den får lidt opmærksomhed. Der er nemme spørgsmål senere sværere, men alt er muligt.
Fra smag og aromaer til historierne bag hver flaske er der altid noget nyt at lære. En winetalk quiz giver dig mulighed for at udfordre dig selv, opdage nye facts og fordybe dig i vinens enorme verden.
Klar til at teste din viden om vin og vinde præmier?
I denne quiz vil vi dække forskellige emner relateret til vin. Du kan forvente enkle spørgsmål om druesorter, vinområder, produktionsmetoder, vinsmagning, teknikker og endda historien om vinproduktion. Det vil teste din viden fra vinstok til glas. Men den gode nyhed er også, at du kan finde alle svar på winetalk.dk. Brug blot “Søg”, du har svaret på få minutter.
For at deltage skal du ganske enkelt gøre 2 ting:
1. Svar rigtigt på quiz*
2. Få vort Winetalk News*
Vinnyt på Winetalk.dk
Alt hvad du bør vide om Sushi
Alt Om Sushi, resten er nemt 1. Historien Sushi stammer fra Sydøstasien og startede som en metode til at konservere fisk. Teknikken, kendt som narezushi, brugte gæring af fisk med ris og salt. Denne praksis spredte sig til Japan, hvor
Pingus, en spansk kongevin
Pingus, en spansk kongevin i store Spanien Pingus er en berømt spansk topvin, der er kendt for sin ekstraordinære kvalitet og prestigefyldte status. Vinen er opkaldt efter dens skaber, Peter Sisseck, der er en dansk vinproducent og vinmager. Peter Sisseck
Agari grøn te klassisk at drikke til sushi
Agari: Grøn Te i Sushi-Traditionen Agari er navnet på den grønne te, der typisk serveres sammen med sushi. Den brygges ofte af teblade af lavere kvalitet, kendt som konacha, som giver en stærkere smag. Teens opgave er at rense ganen
ASA Spice
ASA Spice: En destination for kvalitetskrydderier ASA Spice er en dansk krydderiforhandler, der blev grundlagt i 2011, og som tilbyder et udvalg af krydderier og krydderiblandinger af høj kvalitet. Med både en fysisk butik i København og en online shop
Mad på spyd
Mad på spyd Mad på spyd er en skøn og alsidig måde at tilberede og servere forskellige retter på. Her er nogle ideer til forskellige typer af spydmad: 1. Klassiske Kødspyd Oksekød eller Lam: Mariner kød i krydderurter, hvidløg, olivenolie
Angostura bitters, de små dråber med den store effekt
Angostura bitters i køkkenet Angostura bitters kan gøre underværker i køkkenet ved at tilføje dybde og komplekse smagsnoter til både søde og salte retter. Her er flere opskrifter, hvor Angostura kan bruges til at løfte maden til et nyt niveau: