Velkommen til vores hyggelige Wine Quiz!

Winetalk Quiz er ikke kun underholdende, men giver også mulighed for at dykke ned i den fascinerende verden af vine, druer, regioner og årgange. Og så smager vinen bare bedre, når den får lidt opmærksomhed. Der er nemme spørgsmål senere sværere, men alt er muligt.

Fra smag og aromaer til historierne bag hver flaske er der altid noget nyt at lære. En winetalk quiz giver dig mulighed for at udfordre dig selv, opdage nye facts og fordybe dig i vinens enorme verden.

Klar til at teste din viden om vin og vinde præmier?

I denne quiz vil vi dække forskellige emner relateret til vin. Du kan forvente enkle spørgsmål om druesorter, vinområder, produktionsmetoder, vinsmagning, teknikker og endda historien om vinproduktion. Det vil teste din viden fra vinstok til glas. Men den gode nyhed er også, at du kan finde alle svar på winetalk.dk. Brug blot “Søg”, du har svaret på få minutter.

For at deltage skal du ganske enkelt gøre 2 ting:

1. Svar rigtigt på quiz*
2. Få vort Winetalk News*

Quiz spørgsmål: Hvilken drue bruges til at fremstille Barolo Francia?
winetalk

Vinnyt på Winetalk.dk

3 øl til Gorgonzola salat
Vin nyt

Vin og øl til retter med blåskimmel ost

Vin og øl til retter med blåskimmel oste, det spiller. Se dem her: mad og vin til retter med blåskimmel oste med blåskimmel oste fuldender en i forvejen lækre konstellation af f.eks. pasta med blåskimmeloste ( og her lidt mereBlåskimmel

Læs mere »
Frisée salat med Gorgonzola og æbler
Mad til vin

La Dolce vita med Sprød salat og Gorgonzola ost.

Sprød salat og Gorgonzola ost. Er det påske desserten? En populær ret er en frisk, sprød salat, måske Frisée salat med sprøde æbler, valnødder og stykker af mild Gorgonzola ost. Den der hedder Dolce. Frisée salat med sprøde æbler, valnødder

Læs mere »
Saint Agur blåskimmelost
Vin nyt

Bresse Bleu er en berømt fransk blåskimmel ost

Bresse Bleu er en berømt fransk blåskimmel ost, der løfter ethvert ostebord Bresse Bleu er en velkendt fransk blåskimmelost, der kommer fra regionen Bourgogne i Frankrig. Denne osteart er elsket af mange på grund af dens unikke smag og cremede

Læs mere »
Roasted mutton lamb leg sliced in a wooden tray with meat cleaver. Black wooden background. Top view
Mad og Vin

Dit lille påskelam

To forslag til påskelam på bordet Til påske er det traditionelt at spise et lille påskelam i mange kulturer, især i kristne traditioner, hvor det symboliserer Jesu offer som Guds lam. Der er flere teorier om, hvorfor lam er blevet

Læs mere »
Pincho Moruno de Cordero
Mad og Vin

Spanske retter med lam, og vinene der matcher

Spanske påskeretter med lam. 7 i alt. Her er Spanien verdensmester. Her er nogle autentiske spanske opskrifter med lam, der vil tilføje et spansk touch til dine måltider. Flere er grillretter. De fleste er god påskemad også. Se også artiklen

Læs mere »

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]