Hvor god en Barolo er Borgogno?

Bourgogno, Barolo comeback
Bourgogno, Barolo comeback

Er Borgogno en top Barolo?

Borgogno som Barolo er generelt anerkendt som en høj kvalitet Barolo vin, og Borgogno-familien har et godt ry i Barolo-området for deres vine. Vinene er kendt for at have en kompleks smag og duft, der udvikler sig med alderen.

Borgogno er en vingård beliggende i landsbyen Barolo i Piemonte-regionen i Norditalien, som er kendt for sin produktion af Barolo vine. Barolo-området anses for at være en af de bedste vineproducerende regioner i Italien.

Borgogno
Borgogno, den ældste jeg har drukket er 1951 og 1952 købt på stedet

Bedste årgange for Borgogno i 25 år

Nogle af de bedste Borgogno Barolo-årgange i de sidste 25 år inkluderer 1996, 1997, 1999, 2001, 2004, 2006, 2010, 2013, 2016 og 2017. Men igen kan smag være subjektiv, og personlige præferencer spiller en rolle i at afgøre, hvad der er den bedste årgang.

Priserne for Borgogno Barolo kan variere afhængigt af årgang og forhandler. Generelt kan Borgogno Barolo-priserne ligge mellem $50 og $100 pr. flaske eller mere. Priserne kan også variere afhængigt af hvilken cuvée eller vinmark, der produceres, da Borgogno producerer forskellige Barolo vine.

Borgogno producerer en riserva Barolo vin, som er lavet af de bedste druer fra udvalgte vinmarker og modnet i mindst fem år. Disse vine er normalt mere komplekse og dyre end Bourgognos standard Barolo vine.

Barolo intro til Piemonte´s kongevin

Hvorfor er Giacomo Conterno Monfortino Barolo vinen så berømt?

Giacomo Conterno Monfortino, der har opnået det højeste i Barolo. Giacomo Conterno Monfortino betragtes som en af de mest berømte og prestigefyldte Baroloer i Italien af flere årsager: Lang historie: Vingården blev grundlagt i 1908, og Giacomo Conterno begyndte selv at producere Barolo i 1920’erne. Familien Conterno har lavet vin i over fire generationer, og … Continue readingHvorfor er Giacomo Conterno Monfortino Barolo vinen så berømt?

Hvorfor er Giacomo Conterno Monfortino Barolo vinen så berømt?

Bruno Giacosa, Top Barolo fra Piemonte i Italien

Bruno Giacosa er en klassisk  top Barolo fra Piemonte i Italien. Bruno Giacosa, geniet fra Neive i Piemonte er en af de helt store italienske vinmagere. (Han døde 21. januar 2018, men de fantastiske vine produceres stadig). Bruno Giacosa kom fra landsbyen Neive i Langhe-regionen (Piemonte), der producerer et antal Barbaresco- og Barolo-vine samt aftapning … Continue reading

Bruno Giacosa, Top Barolo fra Piemonte i Italien

Se også
hospices-de-beaune-michel-baudouin
Rødvin

Hospices de Beaune i Bourgogne

Hospices de Beaune i Bourgogne og et par af verdens bedste vine Hospices de Beaune, også kendt som Hôtel-Dieu de Beaune, er et historisk velgørenhedshospital

Chateau with vineyards, Burgundy, France
Hvidvin fra hele verdenen

Bedste mad til hvid Bourgogne

Bedste mad til hvid Bourgogne Hvid Bourgogne er en populær vin fra Bourgogne-regionen i Frankrig, der er kendt for sin kompleksitet og elegance. Bourgogne er

Vineyards in Gevrey Chambertin, bourgogne
Hvidvin fra Bourgogne

Alle Bourgogne topvine

Alle Bourgogne topvine fra Chablis til Cotes du Beaune I Bourgogne klassificeres vine ud fra Appellation d’Origine Contrôlée (AOC) systemet, som tager højde for faktorer

Grand-Cru-Classes-en-1855
Rødvin

Alle Grand Cru fra Bordeaux

Grand Cru fra Bordeaux per kommune og fra 1. til 5. Cru. Her har du både listen fra 1855 i den opdaterede form fra 1.

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]