Bruun Rasmussen

Bruun Rasmussen
Bruun Rasmussen

Bruun Rasmussen – Hele Verdens Auktionshus!

Gå på opdagelse, bliv inspireret og gør et vinkup – der er noget for enhver smag og til enhver pris på vores auktioner. Find kunstværker, dansk design, sjælden vin og spiritus og mange flere.

“Gå en gang, går to gange. Sælges til damen på forreste række”. I 75 år har Bruun Rasmussen Auktionshuse solgt kunst, antikviteter, design, smykker, armbåndsure og samlerobjekter i hjertet af København. Det var Arne Bruun Rasmussen, der grundlagde auktionshuset i Bredgade 33 i 1948, og frem til 2022 ejede familien Bruun Rasmussen virksomheden, og virksomheden er i dag ejet af det britiske auktionshus Bonhams – et af verdens førende og ældste auktionshuse.

At være en del af Bonhams betyder, at Bruun Rasmussen har tilsluttet sig et globalt netværk, som kommer både kunsten og kunderne til gode, sidstnævnte har fået adgang til langt flere auktioner og førstnævnte har større chance for at opnå markedets bedste hammerslag. Målet er hele tiden at bekræfte over for vores kunder, at Bruun Rasmussen er et efterspurgt auktionshus med den højeste ekspertise inden for vurdering og salg. Bonhams og Bruun Rasmussen deler kerneværdierne viden, troværdighed, engagement og fornyelse, og det gamle københavnske auktionshus vil således fortsat basere sin forretning på sine velkendte værdier i Bonhams-regi. Læs mere om Bonhams.

Med administrerende direktør Jakob Dupont i spidsen er der gennem de seneste år fundet en omfattende digitaliseringsproces sted, som har gjort auktionshuset til en betydelig aktør på det internationale marked. Med solid erfaring og indgående viden suppleret med yderst professionel rådgivning og vurderingsservice er virksomheden bindeleddet mellem sælgere og interesserede købere fra hele verden. Hvert år sælges 70.000 unikke kunstværker på to typer auktioner – de traditionelle Live Auktioner og Online Auktioner.

Vinauktioner

Vinsnak
Espresso machine
Mad og Vin

Espresso per favore

Hvad er rigtig espresso kaffe? Hvad er den bedste espresso kaffe og de bedste espresso cafeer i Italien. Espresso er en type kaffe, der brygges

Bonollo Grappa Italy
Vin nyt

Grappa talk

Grappa talk: Når druekvaset bliver til guld Vi har teamet op med en af Danmarks skarpeste Grappa kendere, Peter Waldorff og sender dig denne post.

Malbec druer
Druer til vin

Malbec

Malbec indtog Argentina Malbec er en druesort, der oprindeligt kommer fra Sydvestfrankrig, men den er nu bedst kendt som en af de vigtigste druesorter i

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]