Hvad du skal spise til Valpolicella vine
Hvad skal du spise til Valpolicella vine? Der er mange muligheder naturligvis. Men her et par der passer perfekt.
Prøv at parre Amarone og Ripasso madmæssigt med rødvins braisserede short ribs, en solid champignon risotto (brug f.eks. tørrede Carl Johann svampe), pasta med fine italienske slagter pølser i skiver eller med langtidstilberedt lamme-ragù til de lange weekend aftener.
Generelt kan disse vine følge med det meste mad og skære hovedet af en krydret thai ret om nødvendigt. Men vi synes, Amarone og Ripasso har fortjent noget italienerne selv ville spise til. Vi kunne også nævne bøffer som Bistecca Fiorentina, der går med enhver kvalitets rødvin fra Italien med krop og styrke og altid har fortjent den bedste rødvin.
Læs mere om hvad du skal spise til Valpolicella med opskrifter
Rødvins braisserede short ribs
Lamme ragout
Se også: Recioto: Sød Vinkunst fra Valpolicella´s kendte Vingårde