Hvad skal du spise til Valpolicella vine?

Hvad skal du spise til Valpolicella vine

Hvad du skal spise til Valpolicella vine

Hvad skal du spise til Valpolicella vine? Der er mange muligheder naturligvis. Men her et par der passer perfekt.
Prøv at parre Amarone og Ripasso madmæssigt med rødvins braisserede short ribs, en solid champignon risotto (brug f.eks. tørrede Carl Johann svampe), pasta med fine italienske slagter pølser i skiver eller med langtidstilberedt lamme-ragù til de lange weekend aftener.

Generelt kan disse vine følge med det meste mad og skære hovedet af en krydret thai ret om nødvendigt. Men vi synes, Amarone og Ripasso har fortjent noget italienerne selv ville spise til. Vi kunne også nævne bøffer som Bistecca Fiorentina, der går med enhver kvalitets rødvin fra Italien med krop og styrke og altid har fortjent den bedste rødvin.

Short ribs: Hvad skal du drikke til Valpolicella? Beef short ribs med dejlige grøntsager

Læs mere om hvad du skal spise til Valpolicella med opskrifter

Rødvins braisserede short ribs

Champignon risotto

Pasta med italienske pølser

Lamme ragout

www.infovalpolicella.it

Se også: Recioto: Sød Vinkunst fra Valpolicella´s kendte Vingårde

Vinsnak
Vinhøsten i Frankrig 2024
Druer til vin

Vinhøsten i Frankrig 2024

Vinhøsten i Frankrig 2024 Vinhøsten i Frankrig, 2024 er solid og lovende, dog med en del meldug. Bordeaux: Området har kæmpet med økonomisk pres, herunder

maceration
Lær om vin

Maceration under vinens gæringsproces

Maceration er en yderst vigtig del af især rødvinsproduktion Maceration er rødvinens første gæringsproces. Det lyder lidt som massage, og det er ikke helt forkert.

Lande

Vin producerende lande

[child_pages parent_id="35"]